O nama


Jevtović Cars d.o.o. je ovlašćeni  prodavac i serviser Mercedes-Benz i Mitsubishi Fuso vozila. Razumevanjem potreba i očekivanja naših korisnika proizvoda i usluga, izgradili smo servisno-prodajni centar po najvišim Mercedes standardima. Centar se nalazi u Čačku na izuzetno atraktivnoj lokaciji - Ibarskoj magistrali, jednom od najprometnijih pravaca u zemlji i predstavlja jedan od najnovijih objekata u Mercedes-Benz dilerskoj mreži u Srbiji.

Servisno-prodajni centar Jevtović Cars nalazi se na magistralnom putu M 22 (Čačak-Gornji Milanovac), tri kilometra udaljen od kružnog toka u Preljini. Prostire se na površini od 15.000 m², od čega je 2.850 m² pod objektima.

Prvi objekat auto-salon smešten je pored same magistrale. Najmoderniji je objekat ovog tipa u centalnoj i zapadnoj Srbiji.

Servisni objekat je stotinak metara udaljen od magistrale na uzvišenju, tako da se lako uočava s glavnog puta. U svom sastavu ima prijemno odeljenje, radionice za popravku putničkih i komercijalnih/teretnih vozila, kao i moderno opremljen kafe u kojem klijenti mogu da sačekaju završetak radova na svom vozilu. Raspolaže velikim brojem specijalnih alata, opreme, originalnih rezervnih delova i elektronskih uređaja za dijagnostiku.

Radionica za teretna vozila ima tri kanala (od šest do devet radnih mesta), od kojih su dva namenjena za servisiranja i popravke, a treći za dijagnostiku jer je opremljen valjcima za proveru kočnica, uređajima za ispitivanje oslanjanja, baždarenje tahografa i optičku reglažu trapa. Radionica za putnička vozila opremljena je sa osam dizalica (deset radnih mesta) nosivosti od 3.200 do 5.000 kg, makazastom dizalicom za aktivan prijem vozila i reglažu trapa, kao i opremom za ispitivanje kočnica i amortizera. Dodatni kvalitet predstavlja tim zaposlenih sa veliki iskustvom koji je opredeljen da korisnicima pruži vrhunsku uslugu. Svoje znanje kontinuirano usavršavaju na tereninzima u Mercedes-Benz Trening centru, u Beogradu.

Svojim korisnicima kroz uslugu Mercedes-Benz Service 24h pružamo podršku 24 časa dnevno, 365 dana u godini ma gde bili!